ΕΙΣΟΔΟΣ

Δεν έχεις λογαριασμό;

Καλάθι
0
0.00€
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Επικοινωνια Μωρού

Blow.DM-6290.Ενδοεπικοινωνια μωρου.

ΚΩΔ. 1331122330
€40.00
Διαθεσιμότητα: Άμεσα Διαθέσιμο
Κωδικός προϊόντος: 1331122330
Αποστολή με Courier
Έξοδα αποστολής: 3.90 €
Παραλαβή από το κατάστημα
Δωρεάν
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
2310 920354

Περιγραφή:

Η ηλεκτρονική νταντά BLOW είναι μια συσκευή ιδιαίτερα χρήσιμη για γονείς / κηδεμόνες. Σας επιτρέπει να μετακινείτε ελεύθερα μέσα στην περιοχή της συσκευής χωρίς να χάσετε την επίβλεψη του παιδιού / του ατόμου που χρειάζεται φροντίδα. Η συσκευή αποτελείται από δύο μονάδες - ο πομπός τοποθετείται στην αίθουσα ενός παιδιού / ενός ατόμου που χρήζει φροντίδας και του δέκτη - για τον γονέα / κηδεμόνα. Η μονάδα μετάδοσης μεταδίδει μέσω ραδιοφώνου στη μονάδα λήψης τυχόν ήχους από το περιβάλλον στο οποίο εγκαταστάθηκε. Χάρη σε αυτή τη λύση, ο υπεύθυνος για την ακρόαση ακούει όλα όσα συμβαίνουν στο δωμάτιο που παρακολουθείται. Διαβάστε τις οδηγίες λειτουργίας πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

  1. Η μονάδα πομπού (πομπός) θα πρέπει να τοποθετείται σε ένα δωμάτιο που θα παρακολουθείται - ένα δωμάτιο παιδιού / ένα άτομο που χρειάζεται προσοχή. Ο πομπός χρειάζεται σύνδεση 230 V στην τυπική πρίζα.
  2. Η μονάδα λήψης (δέκτης) πρέπει να τοποθετηθεί στο δωμάτιο του γονέα / κηδεμόνα. Ο δέκτης απαιτεί τέσσερις μπαταρίες ΑΑΑ για σωστή λειτουργία, οι οποίες πρέπει να τοποθετούνται στις υποδοχές μέσα στο περίβλημα. Συνιστάται η χρήση αλκαλικών μπαταριών για τη μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας. Κατά την εγκατάσταση / αντικατάσταση των μπαταριών, βεβαιωθείτε ότι έχουν τοποθετηθεί σωστά στις υποδοχές (ο θετικός και ο αρνητικός πόλος είναι στη σωστή θέση). Ο δέκτης μπορεί επίσης να τροφοδοτηθεί με εξωτερική παροχή ρεύματος 9V / 200 mA DC (βύσμα - αρνητικός πόλος στη μέση). Η σύνδεση μιας εξωτερικής πηγή ενέργειας αποσυνδέει αυτόματα την ισχύ της μπαταρίας. Σε περίπτωση μακρού χρόνου ακρόασης χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθείτε σε άλλους χώρους, συνιστάται αυτός ο τρόπος τροφοδοσίας του δέκτη.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η ηλεκτρονική νταντά BLOW μπορεί να λειτουργήσει σε μία από τις δύο προκαθορισμένες συχνότητες. Από προεπιλογή, και οι δύο μονάδες λειτουργούν στο πρώτο κανάλι (CH1) και αυτή η ρύθμιση δεν θα πρέπει να αλλάξει αν δεν υπάρχουν προβλήματα στην περίοδο ακρόασης. Στην περίπτωση που η λειτουργία της συσκευής δεν είναι σωστή και υπάρχει παρεμβολή στη λήψη, θα πρέπει να επιλέξετε το άλλο κανάλι (CH2) και στις δύο μονάδες. Ένας κατάλληλος διακόπτης βρίσκεται τόσο στον πομπό όσο και στον δέκτη. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι για τη σωστή λειτουργία της συσκευής, οι δύο μονάδες πρέπει να λειτουργούν στο ίδιο κανάλι (CH1) ή (CH2). 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Υπάρχουν τρεις μεγάλες δυνατότητες για την τοποθέτηση του εξοπλισμού: 

  1. Τόσο ο πομπός και ο δέκτης έχει μια επίπεδη βάση που επιτρέπει να είναι σταθερά τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια. 
  2. Οι μονάδες έχουν στο πίσω μέρος των οπών στερέωση που επιτρέπει την εγκατάσταση τους στον τοίχο 
  3. Ο δέκτης έχει επίσης ένα κλιπ ζώνης

Για την καλύτερη δυνατή λειτουργία, συνιστάται η τοποθέτηση του πομπού σε μέγιστη απόσταση 3 μέτρων από το παιδί / άτομο που χρειάζεται προσοχή. Μην τοποθετείτε τις μονάδες σε μέρη όπου ενδέχεται να εκτεθούν σε υψηλή θερμοκρασία, υγρασία ή άλλους δυσμενείς παράγοντες.

ΕΜΒΕΛΕΙΑ

Το μέσο εύρος λειτουργίας του σετ στο σπίτι είναι 30 - 50 μέτρα. Η περιοχή εξαρτάται επίσης από τη φόρτιση της μπαταρίας και άλλους περιβαλλοντικούς και δομικούς παράγοντες του κτιρίου (π.χ. πάχος τοιχώματος, υλικά που χρησιμοποιούνται κ.λπ.). Συνιστάται να διεξάγετε τις δικές σας δοκιμές της εμβέλειας του σετ για την αποτελεσματικότερη χρήση και τη βέλτιστη ρύθμιση τόσο του πομπού όσο και του δέκτη.

ΠΟΜΠΟΣ

  1. Συνδέστε τον πομπό στην πηγή τροφοδοσίας και ρυθμίστε τον στην αίθουσα που θα παρακολουθείται. Η πράσινη λυχνία LED είναι αναμμένη - δείχνει ότι η συσκευή είναι ενεργοποιημένη.
  2. Χρησιμοποιήστε το ποτενσιόμετρο για να ρυθμίσετε την ευαισθησία του πομπού (η ενεργοποίηση της μετάδοσης ξεκινά από εξωτερικούς ήχους και, ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να ρυθμίσετε την ευαισθησία. Στις περιοχές όπου είναι συνήθως πολύ χαμηλή, ή το βράδυ, συνήθως αρκεί ελάχιστη ευαισθησία, ενώ σε περιοχές όπου οι θόρυβοι στο περιβάλλον είναι πιο έντονοι, συνίσταται μεγαλύτερη ευαισθησία, η δοκιμή της συσκευής και η επιλογή της κατάλληλης ευαισθησίας του πομπού με βάση τα εξατομικευμένα συμπεράσματα της δοκιμής). Η μετάδοση υποδεικνύεται από το κόκκινο LED του πομπού που ανάβει.

ΔΕΚΤΗΣ

  1. Τοποθετήστε τις μπαταρίες στον δέκτη ή συνδέστε το δέκτη σε μια εξωτερική πηγή τροφοδοσίας. Ενεργοποιήστε τον δέκτη με το ποτενσιόμετρο έντασης. Η πράσινη λυχνία LED είναι αναμμένη - δείχνει ότι η συσκευή είναι ενεργοποιημένη.
  2. Ρυθμίστε την ένταση του ήχου με το ποτενσιόμετρο έντασης. Ο δέκτης είναι επίσης εξοπλισμένος με 5 LED που υποδεικνύουν το επίπεδο του ληφθέντος ήχου. 
Διαγόρα 46, Άνω Τούμπα
Τ.Κ. 54352, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: (0030) 2310 920 354

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ / ΤΕΤΑΡΤΗ / :
10:00π.μ - 14:30μ.μ

ΤΡΙΤΗ / ΠΕΜΠΤΗ / ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
10:00π.μ - 20:00μ.μ 

Skroutz.gr Partner
visa mastercard efg_eurobank verified_by_visa securecode
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!