ΕΙΣΟΔΟΣ

Δεν έχεις λογαριασμό;

επικοινωνία-τηλέφωνο-studio-mao (+30) 2310 920 354
email-studio-mao sales@studiomao.gr
Καλάθι
0
0.00€
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Παθητικά ηχεία

Magnat Transpuls 1000 Ζεύγος Ηχείων Hi-Fi Δαπέδου 150W 3 Δρόμων Καφέ

ΚΩΔ. 918024724
€958.00
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο σε 7 Έως 15 Ημέρες
Κωδικός προϊόντος: 918024724
Αποστολή με Courier
Έξοδα αποστολής: 5.90 €
Παραλαβή από το κατάστημα
Δωρεάν
Για τηλεφωνικές παραγγελίες
2310 920354
Magnat Transpuls 1000 Επιδαπέδια Ηχεία Hi-Fi Τριών Δρόμων Μόκκα 
Το ηχείο μιλά από μόνο του: Κάποιος θέλει να κάνει μουσική εδώ. Σωστή, πραγματική μουσική. Η ειλικρινής και προσγειωμένη εμφάνιση του Transpuls 1000 ενσωματώνει επίσης τον τρόπο με τον οποίο αποδίδει. Το σύστημα τριών κατευθύνσεων, το οποίο αποτελείται από ένα γούφερ 260 mm, έναν θόλο 135 mm και, φυσικά, ένα tweeter κόρνας, αντιπροσωπεύει ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο - τόσο από τεχνική όσο και από οπτική άποψη. Όσον αφορά τον ήχο, ωστόσο, το Transpuls 1000 θέτει το νέα στάνταρ.
Χάρη στην εντυπωσιακή βαθμολογία απόδοσης 92,5 dB, το στερεοφωνικό ηχείο επιτρέπει  ακόμη και στους μικρότερους ενισχυτές να εκτελούν εκπληκτικά την δουλειά του. Στις βαθιές συχνότητες μπάσων και μεσαίας εμβέλειας, αυτό οφείλεται, εν μέρει, στους εξαιρετικά ελαφρούς κώνους χαρτιού και την τοποθέτησή τους χρησιμοποιώντας την τεχνολογία PA. Στην περιοχή των πρίμων, είναι η ασυναγώνιστη απόδοση της κόρνας που κάνει απλά τα κανονικά tweeters να φαίνονται "παλιά". Η δυναμική που δημιουργείται από το Transpuls 1000 κόβει την ανάσα και ο ακουστικός συντονισμός του μοιάζει σαν να ήταν φτιαγμένος για ροκ, αστική και κάθε είδους παρορμητικής μουσικής.
Η υπέροχη τεχνολογία συνδυάζει παλιά και νέα
Με ένα εντυπωσιακό γούφερ 26 εκατοστών και μια τέλεια συντονισμένη διαμόρφωση αντανακλαστικών μπάσων, το Transpuls 1000 είναι ικανό να αποδίδει στις χαμηλότερες συχνότητες. Δημιουργεί ευχάριστες δονήσεις μέσα στο δωμάτιο από 22 Hz και μετά και το tweeter με κόρνα μονής συμπίεσης φτάνει στα 32.000 Hz.
Το Transpuls 1000 διατηρεί τις διαστάσεις που είναι φιλικές προς το σαλόνι. Με ύψος 79 εκατοστά, πλάτος 38 εκατοστά και βάθος μόλις 28 εκατοστά, είναι το συμπαγές μέλος της οικογένειας. Παρ 'όλα αυτά, η κατασκευή παρέχει περισσότερο από αρκετό όγκο για μια βαθιά, δυναμική και εντυπωσιακή γκάμα μπάσων. Οι μπροστινές θύρες της εκτόνωσης του μπάσου καθιστούν μη σημαντικό  το πού είναι εγκατεστημένο, πράγμα που σημαίνει ότι το Transpuls 1000 μπορεί να τοποθετηθεί πιο κοντά στον τοίχο. Όλα αυτά σε ένα εντυπωσιακό συνολικό βάρος 20 κιλών ανά ηχείο.
Όχι ρετρό, αλλά πρωτοποριακό
Όπως όλα τα μέλη της οικογένειας Transpuls, η σειρά 1000 παρουσιάζει επίσης την τυπική εμφάνιση, η οποία, αφενός, θυμίζει τη θρυλική ακμή των συστημάτων hi-fi στη δεκαετία του '70 και του '80, αφετέρου παίζει την μουσική του σήμερα.  Αυτό ισχύει τόσο όταν η κομψή υφασμάτινη μάσκα με το στιβαρό πλαίσιο MDF είναι προσαρτημένη, όσο και όταν αφαιρείται η γρίλια. Ένα αριστερό και δεξιό μοντέλο με συμμετρική διάταξη του πλαισίου διασφαλίζει ότι το Transpuls 1000 είναι επίσης μια οπτική απόλαυση. Το περίβλημα του Dark Wood αντιπροσωπεύει έναν επιτυχημένο συνδυασμό διακριτικού και συγκλονιστικού. Το τελευταίο κυρίως λόγω των εντυπωσιακών αναλογιών.
Τέλος, λεπτομέρειες όπως το περίβλημα με γωνία 5 °, το οποίο αποτελεί συστατικό της ολιστικής διόρθωσης φάσης, διασφαλίζουν ότι όλες οι συχνότητες φτάνουν στα αυτιά σας ταυτόχρονα.
Magnat Transpuls - Τα ηχεία για τα οποία μας προειδοποιούσαν πάντα οι γονείς μας
Η μουσική έχει ένα νέο όνομα: Transpuls. Πίσω του υπάρχει καθαρή μουσικότητα, ωμή δύναμη, μια υπέροχη χαρούμενη φύση και μια εμφάνιση που ενσωματώνει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Ένα ηχείο Transpuls ξεχωρίζει από διάφορες τάσεις, όπως τα ηχεία με λεπτή στήλη και φωνάζει: "Εδώ είμαι! Αφήστε με να παίξω!" Το Transpuls είναι Τα ηχεία για τα οποία μας προειδοποιούσαν πάντα οι γονείς μας, γιατί πολύ απλά σε κάνει εθισμένο. Εθισμένος σε περισσότερα, εθισμένος στη μουσική. Παρ' όλα αυτά, δημιουργήσαμε δύο εκδόσεις. Και τα δύο είναι εκπληκτικά όμορφα και τόσο δυναμικά που θα αφήσει τον ανταγωνισμό να τρέμει.
MAGNAT TRANSPULS - CLASSIC STATE-OF-THE-ART TECHNOLOGY
Η σειρά Transpuls όχι μόνο έχει μια εμφάνιση που είναι εμπνευσμένη από τη λαμπρή εποχή των 70s και 80s, αλλά έχουμε επίσης πάρει τα τεχνικά συστατικά από παλιά και τους δώσαμε μια ανανέωση. Τα γούφερ υψηλής ισχύος και τα ηχεία μεσαίων συχνοτήτων είναι κατασκευασμένα από το καλύτερο, σκληρυμένο χαρτί, ένα υλικό μεμβράνης που είναι εξίσου σημαντικό σήμερα όπως ήταν τότε. Στιβαρό, εύκολο στον έλεγχο και, όταν χρησιμοποιείται στη σωστή μορφή και σύνθεση, παρέχει μια ασυναγώνιστη βάση για έναν ουδέτερο ήχο. Όλα τα γούφερ και τα ηχεία μεσαίων συχνοτήτων είναι εξοπλισμένα με ύφασμα βάσης PA. Αυτό τους επιτρέπει να κάνουν δυναμικά ΄ήχο  και τους δίνει υψηλό επίπεδο αντοχής. 
Μία κόρνα, όπως ήταν τότε, εξακολουθεί να είναι η μέθοδος για τη δημιουργία πολύ ήχου με μικρή ισχύ στην περιοχή των πρίμων, ειδικά όταν ένας μαγνήτης νεοδυμίου αναλαμβάνει τις διαδικασίες (όπως συμβαίνει με τις κόρνες μας), και μπορει να  είναι μικρό, αλλά είναι απίστευτα ισχυρό. Έχουμε βελτιώσει την κατασκευή της κόρνας μονής συμπίεσης σε τέτοιο βαθμό ώστε όχι μόνο να εγγυώνται εντυπωσιακά επίπεδα, αλλά και να εξασφαλίζουν τη μέγιστη απόδοση για έναν ανόθευτο ήχο. Άλλωστε, κάθε ηχείο Transpuls είναι ένα γνήσιο ηχείο Magnat και ως εκ τούτου δεσμεύεται για έναν αυθεντικό ήχο.
PA SPEAKER;
Ο όρος «PA» δεν αποδίδει δικαιοσύνη στη σειρά Transpuls, επειδή έχει προδιαγραφές audiophile όσον αφορά τον ήχο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνει για πάρτυ ή για οτιδήποτε άλλο το χρειαστείτε.  Συστατικά όπως η βαριά υφασμάτινη βάση χρησιμοποιούνται επίσης στην τεχνολογία PA. Φυσικά, έχουμε συντονίσει το Transpuls έτσι ώστε να ανταποκρίνεται περισσότερο στις υψηλές απαιτήσεις του Magnat όσον αφορά τον ήχο.
Τα υπόλοιπα συστατικά που χρησιμοποιούνται είναι επίσης δοκιμασμένα. Ένα στιβαρό περίβλημα από MDF με προσεκτικά τοποθετημένα στηρίγματα είναι το θεμέλιο για μια βαθιά μπάσα. Ένα εξαιρετικά συντονισμένο crossover διασφαλίζει ότι κάθε ηχείο παρέχεται με το ακριβές εύρος συχνοτήτων που προορίζεται για αυτό. Ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο. Οι ανθεκτικοί ακροδέκτες σύνδεσης σημαίνουν ότι μπορείτε επίσης να συνδέσετε ένα ηχείο Transpuls στο σύστημα hi-fi με κατάλληλα καλώδια.
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Οι λεπτές στήλες επιδαπέδιων ηχείων μπορεί να είναι στην μόδα, αλλά το Transpuls είναι για την αιωνιότητα. Με τη χαρακτηριστική του εμφάνιση, λέει επίσης πολλά για εσάς. Σχετικά με το γεγονός ότι εκτιμάτε τη διαχρονική μουσική όσο τα τελευταία τραγούδια, αλλά δεν ανησυχείτε για το να κυνηγήσετε κάθε τάση. Όταν αφαιρείτε τη υφασμάτινη μάσκα, η όψη της οποίας θυμίζει την εποχή της ακμής του hi-fi στις δεκαετίες του '70 και του '80 (και έτσι κλασικά στερεοφωνικά ηχεία). Ένα σχέδιο που έχει υψηλή αξία αναγνώρισης και θέτει πρότυπα. Στο κομψό μεταλλικό λογότυπο στη βάση του ηχείου.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
Ηχεία: 260 mm woofer 1 x 1” horn-dome tweeters 1 x 5.25“ midrange
Ισχύς (RMS/MAX): 150 / 300 Watt
Ευαισθησία (2.8V/1M): 92,5 dB
Αντίσταση: 4 – 8 Ohm
Απόκριση Συχνοτήτων: 22 – 32000 Hz
Crossover: 750 Hz, 3800 Hz
Συνιστώμενη Ισχύς Ενισχυτή: 30 - 300 Watt
Διαστάσεις: (ΠXΥXΒ) 380 mm x 790 mm x 280 mm
Βάρος: 20 kg
Διαγόρα 46, Άνω Τούμπα
Τ.Κ. 54352, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: (0030) 2310 920 354
Ε-mail: sales@studiomao.gr

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ / ΤΕΤΑΡΤΗ / :
10:00π.μ - 14:30μ.μ

ΤΡΙΤΗ / ΠΕΜΠΤΗ / ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:
10:00π.μ - 20:00μ.μ 

Skroutz.gr Partner
visa mastercard efg_eurobank verified_by_visa securecode
Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα!